Hvem står bag?

margrete-fish-and-mooreAt prøve at gøre hele taskekrabber populære i Danmark, med en målrettet marketingindsats, er i første omgang min ide, men der er langt fra ide til produkt, og jeg ville ikke være kommet langt uden profesionelle partnere og tidligere undersøgelser indenfor krabbefiskeriet.

Jeg er:

Margrete Thorsen Moore, hjemvendt til Danmark i 2012 efter næsten 30 år i udlandet – 12 i Tyskland og de sidste, næsten 18, lige syd for Cromer på kysten i Norfolk, England.

’Cromer Crabs’ er et begreb i England, hvilket genspejler sig i mange af opskrifterne her på siden og min tendens til at lade blikket gå vestligt over havet, for det er der jeg igennem alle årene har lært at værdsætte og fået indgående kendskab til tilberedning af taskekrabber. Jeg kan også begejstres for andre kulinariske kvalitetsprodukter, og det der udbydes vil altid være noget jeg selv er passioneret om, for kulinarisk Passion (med stort P) er det der driver mig.
Min baggrund har ellers spændt vidt, fra SAS i de glade firsere til landdistriktsudvikling i de seneste år i England.

Der var jeg også med engagement i frivilligt arbejde, bl.a. Social Enterprise, som er et område jeg også gerne ville se nærmere på mulighederne for her.